Kulturverkstan på Korrö

Anmäl dig såhär:

  1. Melja info@kulturverkstan.nu, och skriv ditt barns namn, om det får vara med och paddla kanot, samt om det har allergier eller annat vi bör veta om.
  2. Betala in lägeravgiften 680 kr på bankgiro 5097-4658 eller swisha till 070-8899658 Kristin Jonzon. Märk betalningen med “läger” + ditt barns namn! Lägeravgiften inkluderar förutom undervisning även logi, mat och resa mellan KV och Korrö.

Sommarläger 14-16 juni 2021

Snart är det sommar och det betyder att vi hyr in oss på Korrö Hantverksby för tre dagars läger. I år testar vi en ny grej - det blir två läger! Det första är för KVs äldre elver, alltså de födda 2008 och tidigare! Info om det andra lägret, som är 9-11/8 och riktar sig till elever födda 2008-2011 hålls tillsammans med kulturskolan i Älmhult, och presenteras i ett annat brev. Lägret består av både undervisning och massor av roliga sommaraktiviteter: musik och teater, korvgrillning, bad, kanot, brännboll, och mycket mer! Det brukar vara väldig uppskattat och vi hoppas att så många som möjligt vill följa med även i år.

Vi samlas på KV i Tingsryd måndagen den 14 juni kl 9.00, och återkommer dit på onsdagen 16/6 ca 15.30. KV ordnar gemensam resa till och från Korrö.

Sista anmälningsdag är söndag 23/5, och pga begränsat antal platser gäller “först till kvarn”! Anmälan är bindande! Om ni har svårt att betala lägeravgiften eller terminsavgiften på KV så kan man ansöka om bidrag hos Majblomman, eller höra av sig till oss!

Varmt välkomna önskar alla vi ledare på KV!

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.  Läs mer